blog

Ljeto bez celulita u salonu Derma Nova

Mi, pripadnice ljepšeg spola bombardirane smo informacijama o tome kako moramo biti lijepe i njegovane, kako o našem zdravlju dovoljno govori i izgled našeg tijela. Ali, je li tome baš tako? Jesmo li mi zaista krive za celulit na našem tijelu iako se trudimo jesti umjereno i aktivno se baviti sportom?

Činjenica da preko 90% žena pati od viška masnih naslaga koje se najčešće pojavljuju na bedrima, zadnjici, kao i na rukama, listovima i stomaku i nije baš ohrabrujuća s obzirom na naš uloženi trud da ta neman nestane s našeg tijela. Genetika, godine i današnji ubrzani način života uvelike potiču tzv. “narančinu koru” i ostavljaju nam za sobom veliki posao za odraditi. Ni muškarci nisu lišeni ovih problema, tako da je utješno znati da nas pojedini mogu razumjeti.

Bliži se kraj ženskim mukama jer današnja moderna tehnologija ispunjava naše dugoočekivane želje!

Med Contour je bezbolan, siguran i iznimno učinkovit tretman koji uspješno smanjuje opseg struka oko 2,5 cm! Zajedničko djelovanje snage ultrazvuka, vakuuma i limfne drenaže eliminira masne naslage koje nam zadaju glavobolje.

Zaboravite na to da će se dogoditi čarolija, a da vi ne date ni najmanji doprinos tome. Strpljivost i pridržavanje uputa nakon tretmana su uvjeti uz koje će ova metoda oblikovanja tijela polučiti rezultate koje toliko željno iščekujemo.

Pijte, jedite povrće i što više mokrite. Dajte sve od sebe da odstranite te neželjene rupice s vašeg tijela. Dočekajte ljeto bez celulita. Ne radi drugih, već radi sebe-dugujete si to!

iz ponude izdvajamo

Sva prava pridržana ©2018 Derma Nova. Created with love by